Szeminárium AV- és online újságíróknak Brüsszelben

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája és a központi audiovizuális sajtószolgálat szemináriumot szervez AV- és online újságírók számára Brüsszelben, az Európai Bizottság és a Tanács részvételével. A szemináriumra korlátozott számban 2017. szeptember 30-án délig lehet még jelentkezni.

A szeminárium tervezett programja ide kattintva elérhető. A szemináriumra várják a programban szereplő téma iránt érdeklő szakújságírók jelentkezését. A jelentkezés feltétele az érvényes sajtóigazolvány vagy szerkesztőségi igazolás, amely igazolja, hogy a jelentkező az adott médiumnál újságíróként/riporterként dolgozik.

A szeminárium részben angol nyelven zajlik, ezért az angol nyelvtudás előnyt jelent a jelentkezések elbírálásánál.

A meghívás három éjszakára szól, az utazást és a szállást az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája biztosítja a résztvevők számára.

A programon összesen tizenkettő magyar újságíró vehet részt. A beérkezett igényeket a Tájékoztatási Iroda a releváns szakmai tapasztalatok, motiváció és a szakmai tervek alapján bírálja el a jelentkezési határidő lezárulta után. A részvétel pontos feltételeiről, a meghívás menetéről a jelentkezés elfogadását követően nyújt az iroda részletes tájékoztatást.

Jelentkezni az ide kattintva letölthető adatlap kitöltésével és e-mailes elküldésével lehet az epbudapest@europarl.europa.eu címen. A szervezők kérik, hogy a jelentkezők egy jpg formátumú fényképet is csatoljanak jelentkezésükhöz.

További információ:

SZONTAGH Andrásné Annamária
Európai Parlament
Tájékoztatási Irodája Magyarországon
Sajtóattasé
Telefon: +36 1 411 3552
Mobil: +36 30 603 0575
E-mail: andrasne.szontagh@europarl.europa.eu

Önnek ajánljuk