Vásárlási kedvezmények 1200 üzletben, MÚOSZ-kártyával

Hétről hétre bővül és mára megközelíti az 1200-at azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 11,4 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a MÚOSZ EDC-logós kártyáját. 

Az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémáját viselő MÚOSZ-kártyával országszerte már több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagtársaink. Az EDC kedvezményt adó partnerei között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek. A kedvezmények igénybe vételéhez nélkülözhetetlen, hogy a kártyára fel legyen ragasztva az a vonalkódos érvényesítő matrica, amelyet a tagdíjuk befizetését követően küldünk meg tagjainknak.

A kedvezményt adó üzletek, illetve szolgáltatók között ott vannak többek között a Pizza King éttermek (15%), a budapesti Vasedény üzletek (10%), a Pátria papír-, írószer- és nyomtatványboltok (az országban 23 helyen 10% kedvezménnyel), a fővárosi KeS Papír Szaküzletek (10%),  a KIKOL fenyőbútorboltok (5%), a GUESS divatáru-üzletek (10%), az Oázis kertészetek (7%), a Thomas Jeans üzletek (10%), a Konkurencia fehérnemű-szaküzletek (10%), a Gravír Expressz üzletek (10%), a Játékvár játékáruházak (5%) vagy például a budapesti Főzelékfaló ételbárok (10%) is.

További részletek a kedvezményt adó partnerekről és a MÚOSZ ezüst EDC-logós kárytájával igénybe vehető kedvezményekről ide kattintva olvashatók.

Önnek ajánljuk