Kié ma a vezető hír? Ki uralja a nézettségi statisztikát?

Most nézzük azt, ki a legjobb a futásban?!

A tempó nem csak verseny közben fontos (sőt!), hiszen az jelentetheti meg a hírt melegében, aki elsőként ért oda. Így aztán nem elhanyagolható, hogy ki hány perces kilométerekre képes. Nos, most minden kiderülhet!

Nevezzétek a szerkesztőséget egy vagy több háromfős csapattal a Médiabajnokságra, ami idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretén belül. Chippel mérjük az időt, a hivatalos eredménylistában ellenőrizhető, hogy ki milyen gyorsan ért a “helyszínre”, azaz a célba. A leggyorsabbak “díja” az, hogy ezután minden fontos ügyhöz azonnal őket “ugrasztják majd” (ki mást?). Emellett az sem elhanyagolható persze, hogy vezércikk ide, vezető riport oda, végül még a dobogó legfelső fokára is fel lehet állni.

Szóval azt tanácsoljuk, ne is húzzátok tovább az időt, induljon a háromfős csapatok szervezése!

Játékszabályok

– A hivatalos 21,0975 km-es félmaratoni távot háromfős csapatok teljesítik, minden tag 7 km-es kört fut.

– A csapat legalább egy tagjának szigorúan a nevező szerkesztőség vagy kiadó munkatársának kell lennie, de sokkal szebb, ha kettő vagy mindhárom tag ott dolgozik.

Lássuk, mi a tennivalótok, ha indulni szeretnétek!

  1. Szervezz csapattá három embert!
  2. Bizonyosodj meg róla, hogy mindannyian le tudtok futni 7 kilométert! De gyalogolni is lehet, csak úgy valószínűleg nehéz lesz jó helyezést elérni.
  3. Válasszatok csapatnevet, amelynek magába kell foglalnia a szerkesztőség vagy kiadó nevét is!
  4. Töltsétek ki és küldjétek vissza a nevezési lapot legkésőbb június 6-ig! Nevezési lap innen tölthető le.
  5. Gyertek el és érezzétek jól magatokat június 11-én, amikor is az Ötvanhatosok terén fesztivál hangulatban tölthetitek el az időt, míg a csapattársatokra vártok!

A médiabajnokság jótékonysági nevezési díja 2500 Ft személyenként, amivel a SUHANJ! Alapítvány munkáját segítitek.  SUHANJ! Alapítvány  látás-, értelmi- vagy mozgássérült társainkkal és családjaikkal osztja meg a mozgás örömét.

Ha sikerült bennetek felébreszteni a harci kedvet, akkor a hernadi.eszter@futanet.hu e-mail címen jelentkezhettek a kitöltött nevezési lappal!

 

Önnek ajánljuk