1% a MÚOSZ-nak

Kérjük a MÚOSZ tagjait és mindazokat, akik a sajtó szabadságát, a média etikus működését és az újságírók egymás iránti szolidaritását hozzánk hasonlóan kiemelkedő értéknek tartják, személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogassák a Magyar Újságírók Országos Szövetségét.

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a legnagyobb múltú és létszámú médiaszervezet hazánkban, elődjét, a Budapesti Újságírók Egyesületét 1896-ban Mikszáth Kálmán részvételével alapították. Fő célja a sajtószabadság védelme, az újságírói tevékenységet segítő jogszabályi környezet és munkáltatói kultúra támogatása.

A MÚOSZ többezres tagságában az írott és az elektronikus sajtó minden képviselője jelen van: újságírók, szerkesztők, fotósok, karikaturisták, operatőrök és designerek. Médiaszakmai, továbbképzési, szociális és kulturális programjainkat civil szervezetként, saját forrásainkra támaszkodva valósítjuk meg. Ehhez kérünk segítséget: támogassa Ön is személyi jövedelemadója 1 %-nak felajánlásával a Magyar Újságírók Országos Szövetségét!

Adószámunk: 19002471-2-42

Önnek ajánljuk