Karácsonyfavásár Budapest három pontján, MÚOSZ-tagoknak 20 % kedvezménnyel!

A Fitoland Kertészet évek óta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége partnereként – és a Sajtóház karácsonyfájának adományozójaként – ebben az évben is kedvezményes fenyővásárt szervez. A karácsonyi akció keretében minden 2016-ra érvényes igazolványt felmutató MÚOSZ-tag 20% kedvezménnyel vásárolhat a Fitoland telephelyein fenyőt vagy más dísznövényt. A fenyőket kérésre díjmentesen fenyőtalpba is befaragják.

fenyovasar-fitoland

Kapható fenyőfák:

  • vágott fenyők: ezüstfenyő, Nordmann, luc, 60-400cm közötti méretek). A megvásárolt fenyőket akár saját, akár az ott választott fenyőtalpba ingyenesen be is faragjuk!
  • földlabdás fenyők: ezüstfenyő, szürke luc, Nordmann, cukorsüveg fenyő (60-150 cm közötti méretek) Ha gyökeres fenyőt vesz nálunk, válasszon kaspót, cserepet, és a fát ingyenesen beültetjük!
  • műfenyők több méretben

A Fitoland Kertészetekben több ezer négyzetméteren, üvegházi környezetben, valamint faiskolai szabad területen, hatalmas választékban kínálnak termékeket a kert-, és növényszeretőknek. Kérdezze a szakképzett kertész eladókat, akik készséggel válaszolnak a kertészettel kapcsolatos kérdéseire! A www.FITOLAND.hu webáruházban is érdemes szétnézni, rengeteg fajta dísznövényt lehet rendelni!

Önnek ajánljuk