Az Aranytollasok Társaságának jegyzőkönyve

Az Aranytollasok Társaságának Elnöksége a mai napon megtartotta – a nyári szünet utáni – első összejövetelét.

A következő határozatban egyeztünk meg:

Úgy döntöttünk egyöntetűen, hogy az Aranytollasok Társasága egyelőre felfüggeszti havi összejöveteleit addig, amíg a MÚOSZ-ban nem rendeződnek a dolgok. Minket eddig senki nem értesített semmilyen változásról. Azokból az információkból amiket hallottunk, arra következtetünk, hogy megvárjuk amíg tisztázódnak a dolgok.

Ha megszületik a bíróság – fellebbezés utáni – végleges döntése, megtudjuk hogyan és milyen körülmények között végzi munkáját a MÚOSZ, s ennek alapján döntünk a továbbiakról.

Bp. 2016. szeptember 13.

Dr. Bálint György
az Aranytollasok Társaságának elnöke s.k.

Pongrácz Zsuzsa
az Aranytollasok Társaságának elnökségi tagja s.k.

Tatár Imre
az Aranytollasok Társaságának elnökségi tagja s.k.

László Zsuzsa
az Aranytollasok Társaságának titkára s.k.

A  MÚOSZ ügyvezető elnökének megjegyzése:

Tisztelt Aranytollasok!

Megalapozatlannak  tartom, és az információhiánynak tudom be a fenti dokumentumot, miközben a honlapunkon teljes terjedelmében olvasható a jogerős ítélet, amely ellen fellebbezésnek nincs helye, és a tagsághoz írott tájékoztatás /+ hírlevél/. Ha valaki nem veszi magának a fáradságot, hogy elolvassa, arról nem tehetek, mint ahogy arról sem, ha a  tisztelt Társaság nem tájékoztat arról, hogy hol és mikor tartja összejövetelét. Jegyzőkönyvük azért is érthetetlen, mert a 2015. június 20-án és az azóta történtek semmilyen módon és formában nem érintik a Társaságot. Nem tudom, hogy milyen fellebbezésről van információjuk, osszák meg  velem is.

Üdvözlettel:

Tóth Károly
ügyvezető elnök

Önnek ajánljuk