Taps Kocsis-M. Brigitta verseskötetének

Akarsz róla beszélni? – provokál finoman Kocsis-M. Brigitta verseskötetének címe. Akartak… Nem is kevesen. S a taps sem maradt el. A Publió Kiadó gondozásában megjelent könyv bemutatóján Keresztes Kata, a MÚOSZ kulturális menedzsere kérdezte a 26 éves televíziós műsorvezetőt (Duna Tv, Novum tudományos magazin), aki gyerekkora óra ír verseket.

Kocsis-M.45Konyvbemutato2016julZiziKeresztesKata46
Fotó: Szabó Tímea

Kocsis-M. Brigitta (a MÚOSZ küldöttgyűlésének tagja) írja a fülszövegben:

Nem szeretem azokat a könyveket, amiknek az elején mindenki nyűglődik, hogy aztán legyen valami. Úgyhogy én nyűglődöm végig, de legalább kitöröltem a sallangokat.


MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák „nulladik” kötete Kocsis-M. Brigitta Akarsz róla beszélni? című könyve. Célunk, hogy a MÚOSZ tagoknak kedvezményes könyvkiadási lehetőséget biztosítsunk. A Publio a MÚOSZ-tagok publikációit több ingyenes szolgáltatással támogatja.

KocsisBrigitta45Sajtonap2016PortreSzukKocsis-M. Brigitta újságíró, a Duna World-ön futó, Novum című tudományos magazin műsorvezetője, 2013-ban lépett be a  szövetségünkbe. 2015-től a MÚOSZ küldöttgyűlésének tagja.
Bár ma már médiamunkásként dolgozik, gyerekkora óta ír. A versek voltak a kezdet, és most, 26 évesen ezekből nyújt át egy csokorral. Szókimondó stílusa talán tabukat döntöget, de a feszegetett témák örökérvényűek: szerelem, felnőtté válás, magány, istenkeresés. Csak éppen 21. századi köntösben tálalva, versvideókkal is megtámogatva.

 

A könyv a Publioboox könyváruházban rendelhető meg: http://publioboox.com/hu_HU/akarsz-rola-beszelni

A Publio a MÚOSZ-tagok könyvkiadását több ingyenes szolgáltatással támogatja, segíti:

4436

Fejes István Félévszázad resztlije című könyvét június 21-én mutatták be a Sajtóházban.

Önnek ajánljuk