Július 19-étől dr. Komáromi és Maróti Zsuzsa újra a rendel a MÚOSZ-ban

Keleti segítséggel létrejött Komáromi és Komlósi kézfogása, megmenekült az orvosi rendelés a MÚOSZ-ban.

Eddig is majdnem mindenki majdnem mindent megtett, hogy szövetségünkben tovább működjön a sok évtizedes hagyományra visszatekintő orvosi ellátás. De az igazi áttörést a július 1-jei fórum hozta meg. A felmondását anyagi okokkal magyarázó Komáromi doktor a résztvevők rábeszélésére – és Keleti Éva tiszteletbeli elnök felajánlásának hatására – mégis marad a Sajtóházban, két hét szünet után visszatér a korábbi kerékvágásba az orvosi rendelés.

A „közönségtalálkozón” Kardos Ernő kollégánk profi módon kézbentartotta a kenyértörés okait firtató érv-versenyt. A vártnál kevesebb, ám elszánt érdeklőt azonban nem igazán nyugtatták meg a mindkét oldalról elhangzó summás megállapítások.
– Ibolya néni praxisát helyreállítani nem lehet – utalt Komáromi Zoltán a tavaly elhunyt Mák doktornő után keletkezett űrre és a jogi akadályokra. – Gazdaságilag rosszul kalkuláltam, veszteséges a rendelés a Sajtóházban.
– Pedig a MÚOSZ már több mint egy éve eltekint a szerződésben vállalt üzemeltetési költségektől – replikázott a MÚOSZ-elnök Komlósi Gábor. – Ráadásul hivatalosan már mind a 930 betegünk átkerült a doktor úr praxisába.
Végül a jó egyórás, mindvégig sportszerű keretek között lefolyt vitát Keleti Éva rövid, ám célirányos hozzászólása oldotta fel:
orvosi_rendelo– Javaslom, hogy vállaljuk át a havi 200 ezer forintos mínuszt, de akkor maradjon a rendelés a MÚOSZ-ban, maradjon Komáromi Zoltán csapata, maradjon Maróti Zsuzsa  asszisztens is.
A kedélyek egycsapásra megnyugodtak, Komáromi doktor két hetet kért a rendelés visszaállítására ezalatt az idő alatt is biztosított a receptfelírás betegeinknek –, Komlósi rábólintott, a háziorvos és az elnök kézfogással pecsételte meg a megegyezést. Hétfőn már tárgyalóasztalhoz is ülnek, megkötni az új szerződést.
A lényeg: sikerült megmenteni az orvosi ellátást a MÚOSZ-ban, július 19-étől ismét folyik a rendelés a Sajtóházban!
orvosi-rendeles-1
Újabb fejlemények az orvosi rendeléssel kapcsolatban:

Önnek ajánljuk