Pályázat a Balatonról tudósító riporteri pozícióra bruttó 1 millió forintos fizetésért

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. pályázati felhívása “Balatoni Álommeló” elnyerésére, a Balatonról tudósító riporteri pozícióra.

A pályázók köre

Magánszemélyek: 18 év feletti fiatalok.

A pályázat részletei

Ha szereted a kihívásokat, jó az íráskészséged és otthon vagy a közösségi média világában, bulizd végig a nyarat száguldó riporterként a Balatonon! Jelentkezz a Balatoni Álommelóra, és szeld saját gyorshajóval a média hullámait!

Ha tudod, mik a legmenőbb #hashtag-ek, ha tudod, hogyan oszd meg az élményeidet másokkal, szeretsz írni, és nem ijedsz meg a kamerától sem, jelentkezz a Balaton Álommelóra bruttó 1 millió forintos álomfizetésért!

Pörögj a a Facebookon, riporterkedj a legnagyobb fesztiválokon, próbálj ki mindent elsőként! Ha szeretnél egy pörgős, és kihívásokkal teli nyarat és már betöltötted a 18. életévedet, jelentkezz

Legyél tagja egy szuper csapatnak! Mesélj a legjobb balatoni fesztiválokról, próbáld ki a legmenőbb helyeket, és szerezz életre szóló élményeket, miközben dolgozol.

Riporteri juttatások:

  • bruttó 1 millió forint fizetés,

  • fesztiválbelépők,

  • szállás és étkezés,

  • saját gyorshajó, kapitánnyal,

  • saját autó, sofőrrel.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb adatait publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját a kiírás végén található linkre kattintva!

A pályázat benyújtása

Jelentkezés kezdete és további információk a kiíró weboldalán június 1-től.

A balaton@itthon.hu e-mail címen

Határidő: 2016. június 6. 10 óra

Forrás, pályázati kiírás, kapcsolódó dokumentumok

Pályázat a Balatonról tudósító riporteri pozícióra bruttó 1 millió forintos fizetésért

Önnek ajánljuk