Önt is várjuk Tihanyban – MÚOSZ-tagoknak csökkent a szállásár!

Olcsó árak, gyerekbarát saját strand, száz méterre a parton. 2 és 2+2 ágyas szobák, Balatonra néző terasszal – Tihany szívében! A Magyar Újságírók Országos Szövetségének népszerű üdülője ideális hely a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Megnyílt a felső parkoló!

tihany_2016
Ha még nem járt nálunk, kattintson ide ls gömbpanorámás összeállításunk segítségével nézzen körbe a kívül-belül megújult üdülőben és a Balaton egyik legszebb strandján! >>> (A nyitókép alatt található navigációs gomb segítségével a strandot és az üdülő mindhárom épületét megismerhetik.)

A belföldi és külföldi turisták kedvelt célpontja Tihany. Az Apátságban tett látogatás, a Visszhang-dombról elénk táruló pazar panoráma vagy a Belső-tó és környezete a Balaton-parti település minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtó attrakciója. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területe gyalogosan bebarangolható. Az üdülő közelében jó minőségű kerékpárok kölcsönözhetők.

Az újságíróüdülő három épületegyüttesből áll. A harmadik (felső) épületben található két szoba kivételével az üdülő minden szobája illetve apartmanja a Balatonra néz. Az északi part, ha nem az egész Balaton legszebb parkosított strandja a MÚOSZ-é, nádtetős, komfortos öltözőépülettel, az üdülőtől két perc gyalog. Zárható öltözők, mosdó, zuhanyzó, napágyak és -ernyők, büfé-szolgátatás I. épület: Balatonra néző, franciaerkélyes, tágas, légkondicionált franciaágyas apartmanok pótágyazási lehetőséggel. II. épület: Balatonra néző, 55 m2-es apartmanok nagy terasszal, (gyermekes) családok számára ideális, tolóajtóval elkülöníthető, franciaágyas hálószobával, pótágyazási lehetőséggel. III. épület: Balatonra néző, teraszos, 20 m2-es modern berendezésű, kimondottan két személy részére kialakított szobák. Minden szobában hűtőszekrény, LCD-TV, ingyenes vezetékes internet-használat. Vendégeink rendelkezésére áll a hangulatos kávézó és bár nagy terasszal, gyönyörű panorámával az I. épületben. Jó hír, hogy az üdülő főbejárata előtti parkolóhely mellett 2016-tól már a felső bejáratnál, a harmadik épület felett is állhatnak az üdülővendégek autói. tihany2016_arak_Oldal_1 tihany2016_arak_Oldal_2 Üdülőhelyi díjat 18 év felettieknek kell fizetni, ennek összegét a Tihanyi Önkormányzat a korábbi 450 Ft-ról 2015-ben 500 forintra emelte. Pótágy ára: 3.400 Ft/nap – összesen 5 db van az üdülőben; 12 éves korig ingyenes! A szobákat 16 órától lehet elfoglalni, távozás 10 óráig.

SZÁLLÁSFOGLALÁS, INFORMÁCIÓ Felvilágosítást ad és a jelentkezéseket fogadja a MÚOSZ Titkárságának munkatársa, Fülep Gabriella (fulep@muosz.hu) és Hamar László (30/742-2130), a MÚOSZ üdülőjének üzemeltetője.

Önnek ajánljuk