Tragikus hirtelenséggel elhunyt a TV2 riportere

Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere negyvenhat éves volt.

Wels Péter Mátyás (képünkön) 1999 óta dolgozott a kereskedelmi csatornánál, ez idő alatt rengeteg interjút, riportot készített a cégcsoport hírműsorai számára, dokumentumfilmet is forgatott.

wellls-1024x576

A TV2 közleménye szerint Wels Péter Mátyást hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt kollégái felkeresték otthonában. Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn.

Vujity Trtko az alábbi szavakkal búcsúzott kollégájától: „Meghalt Wels Péter Mátyás, aki kezdetektől velünk volt, gyönyörű hangjával, nagyszerű emberségével gazdagította a TV2 családját. Filmeket készített a Naplóba, és más műsorokba. A Tények riportere, Barátunk 46 éves volt! Énekelj még sokat Szabó Tibinek és mindenkinek, aki fönt vár minket! Vígasztalhatatlan vagyok. Isten nyugosztaljon, Matyikám!”

Múlt pénteken a TV2 korábbi riportere, Szabó Tibor új munkahelyén, az ATV-nél hunyt el – emlékeztet a Blikk. A csatornánál éppen azon a héten kezdett dolgozni, miután nem sokkal korábban a Juhász Péter-botrány miatt elhagyta a TV2-t. A bulvárlap úgy tudja, Wels Péter Mátyás jóban volt Szabó Tiborral, akinek a halála nagyon megviselte.

Önnek ajánljuk