Emlékeztető a tagdíjfizetés elmaradásáról

Közel nyolcszáz érintett kollégának küldtünk levelet. Válaszaikat május 22-ig várjuk, az együttműködést előre is köszönjük.

level_a_tagoknak

2013 óta 327, 2014 óta 225, 2015 óta 245, azaz három év alatt összesen 797 tag nem fizette meg a tagdíját a mintegy 4200 fős tagságból. Őket az elmaradás okairól érdeklődő, udvarias levélben szólította meg a napokban a MÚOSZ vezetése.

A fizetés elmulasztásának több oka lehet: van, aki egyszerűen elfelejtette; másnak nem volt lehetősége személyesen, vagy banki úton a befizetésre; és tudjuk, nem kevés kollégának megterhelő a tartozás rendezése, és olyanok is lehetnek, akik nem kívánnak a magyar újságírók legnagyobb közösségéhez, a MÚOSZ-hoz tartozni.

Örülnénk, ha minél többen megírnák a fizetés elmaradásának okát a jelentkezes@muosz.hu címre, tanulságos volna munkatársaink számára. Az együttműködést előre is köszönjük.

A válaszokat május 22-ig várjuk. Ezt követően küldünk hivatalos felszólító levelet az érintetteknek arról, hogy a hátralék felhalmozása az Alapszabálynak megfelelően a tagstátusz megszűnését eredményezi.

Önnek ajánljuk