Mobiltelefon és -internet: kedvezőbb tarifák a Telekomtól!

Ez a cikk 2 évvel frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindkét fél aláírta az újságíróknak nyújtandó kedvezményes szolgáltatásról szóló új szerződést. A technikai előkészületeket követően, május 10-től az érvényes MÚOSZ-igazolvány felmutatásával az ország bármelyik Telekom-üzletében megújíthatók a szerződések.

A technikai előmunkálatok már megkezdődtek annak érdekében, hogy a Telekom üzleteiben felkészülten fogadhassák az újságírókat. Az új feltételekről hamarosan részletes tájékoztatót küldünk a MÚOSZ tagjainak. Az átállással kapcsolatos ügyintézés (új előfizetések igénylése, átírások, stb.) május 10-től intézhetők, a 2016-os MÚOSZ-igazolvány felmutatásával.

Képernyőfotó 2016-06-06 - 10.50.56

Amennyiben megegyezik az előfizető és a számlafizető neve, a meglévő előfizetéseket a Telekom automatikusan átváltja majd az új, kedvezőbb feltételeket biztosító csomagra. Ha nem egyezik meg, választani kell egyet, vagyis el kell dönteni, hogy milyen néven leszünk elő- és számlafizetők – erre a módosításra három hónapig ingyenes lehetőséget biztosít a Telekom.

A szerzőről

Önnek ajánljuk

X