Aktív uborkaszezon a Bálint György Újságíró Akadémián

Szakmai angol nyelvi képzés, érvényesülés nőként a férfi világban, valamint előadás és élő bemutató a drónokról – témák, hívószavak a MÚOSZ iskolájának nyári kínálatából.Tisztelt Olvasóink! Jól esően sokan hívnak, írnak nekünk az ősszel induló újságíró, fotós vagy kiadványszerkesztő képzés kapcsán. Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a Bálint György Újságíró Iskola 2015/2016-os képzési programja júliusban lesz olvasható a MÚOSZ honlapján.

Jelentkezés és felvilágosítás
Árkus Éva oktatásszervezőnél
E-mail: arkus@muosz.hu

Telefon: (30) 225-7361

Addig is, annyit örömmel árulunk el, hogy az idei tanévben kipróbált új képzési koncepciónk beváltotta a hozzáfűzött reményeket, ezért minimális változtatásokkal, hasonló tematikával és időbeosztással (két szemeszterben, főként szombati napokon) indítjuk szeptemberben kezdődő kurzusainkat. Többen jelezték ugyanakkor, hogy már most szívesen belekóstolnának egy-egy speciális témába. Nekik ajánljuk az alábbi tanfolyamainkat, tréningjeinket.

digital journalism

Mártonffy Andrással közösen kialakított tréningeink az álláskereséshez, a beilleszkedéshez nyújtanak segítséget, a szakmai „talpon maradást” segítő készségek fejlesztését tűzi ki célul. Mindkettő hétköznap délutánonként lesz.

A „Nyelvtanfolyam helyett önfordítás, angol nyelvhasználat az újságírói munkában” címmel meghirdetett képzésünk (3×45 perc, 6 alkalommal) újságíróknak, fotósoknak egyaránt hasznos lehet. Szövegértés, fordítási trükkök, újságírói nyelv, speciális nyelvtani ismeretek. Élő szövegekkel, internettel, videókkal, valódi újságcikkekkel. Feltétel: középfokú angol nyelvismeret. Részvételi díj: bruttó 31 ezer Ft – kedvezménnyel 27.900 Ft. [JELENTKEZÉSI LAP – .doc]

Hogyan lehet nőként érvényesülni a férfi világban, milyenek az evolúciós férfi és női viselkedési stratégiák, hogyan állhat ellen a nő a férfi világban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ az „Érvényesülés nőként a férfi világban” című kurzus (3×45 perc, 3 alkalommal), kitérve a testbeszédre, a manipulációra, a befolyásolási stratégiákra, a viselkedéstechnikákra. Részvételi díj: bruttó 15 ezer Ft – kedvezménnyel 13.500 Ft. [JELENTKEZÉSI LAP – .doc]

3281

Harmadik nyári kurzusunk előadója Gyarmati László informatikai szakújságíró volt. „Drónok: mítosz és valóság” című interaktív előadását 2015. június 11-én a hallgatóság ezúttal is nagy figyelemmel kísérte. Az előadást a nagy érdeklődésre való tekintettel ősszel várhatóan megismételjük.

KEDVEZMÉNY: kurzusainkon 10% kedvezménnyel vehetnek részt a MÚOSZ tagjai és hozzátartozói, valamint a Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója tagjai és a diákigazolvánnyal jelentkezők.

Részvétel csak előzetes regisztrációval! A részvételi díj befizethető a Sajtóház pénztárában vagy átutalható a MÚOSZ 11706016-20720645-ös számlaszámára.

Önnek ajánljuk