Jelentkezés

2021. november 25-én csütörtökön, ismét megrendezésre kerül az Egészség Nap. A szűrőkamion reggel 9 órától, délután 16:00-ig fogadja a kollégákat a Sajtóház előtt. A több tízezer forint értékű szűrővizsgálaton a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A szűrőkamionban azonnal kiértékelt 40 vizsgálaton, többek között kardiológiai, tüdőgyógyászati, hipertónia, és stressz vizsgálaton vehetnek részt a MÚOSZ tagok térítésmentesen.

Személyes okmányokra és TAJ-kártyára nincs szükség. Fontos, hogy a szemvizsgálathoz, kontaktlencse nélkül érkezzen a jelentkező. A testanalízis készülék használatát gyorsítja, ha a hölgyek harisnyanadrág helyett könnyen levehető zokniban érkeznek. Tekintettel arra, hogy mezítláb kell a készülékre felállni.

A vizsgálatra a választott félórás idősáv megadásával lehet jelentkezni. 12:00 –  13:00 között technikai és ebédszünet lesz, tehát ez az időtartam nem foglalható. Kérjük, az interjúk alatti naptárban a november 25-i napra kattintva jelezze részvételi szándékát. A legördülő részben válassza ki a megfelelő időpontot, majd kattintson az időpont foglalásra. Minden idősávban 8 személy vizsgálatára van lehetőség. Az időpontok alatt látható a még foglalható helyek száma.

A részvétel feltétele az időpont előzetes foglalása. A foglalást követően az időpontot lemondani vagy módosítani a uf@muosz.hu címen lehet. Együttműködésüket köszönjük.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram 2010-2020-2030 jelentőségéről Dankovics Gergely programigazgató, és Dr.Barna István, a Szakmai Bizottság elnöke adott tájékoztatást.

BETELT!

Dankovics Gergely interjú
Dr. Barna István interjú

BETELT!

Köszönjük a jelentkezésüket!