Jelentkezés

Június 27-én, csütörtökön 9 órától délután fél ötig fogadja a kollégákat a Sajtóház előtti szűrőkamion: a több tízezer forint értékű szűrővizsgálatokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A szűrőkamionban azonnal kiértékelt 37 vizsgálaton, valamint kardiológiai, tüdőgyógyászati, hipertónia és stressz vizsgálatokon vehetünk részt térítésmentesen.

Személyes okmányokra és TAJ-kártyára nincs szükség. Fontos, hogy a szemvizsgálat esetén, kontaktlencse nélkül érkezzen a látogató. A testanalízis készülék használatát gyorsítja, ha a hölgyek harisnyanadrág nélkül érkeznek, tekintettel, hogy mezítláb kell a készülékre felállni.

A vizsgálatra a választott félórás idősáv megadásával lehet jelentkezni. 12 órától 13 óráig technikai és ebédszünet lesz, tehát ez az időtartam nem foglalható. Kérjük, az alábbi táblázatban jelezze részvételi szándékát: kattintson a június 27-i napra, a választott időpontot a következő lépésben adhatja meg.

A részvétel feltétele az időpont előzetes foglalása. A foglalást követően az időpontot lemondani vagy módosítani a fulep@muosz.hu címen lehet. Együttműködésüket köszönjük.

Köszönjük jelentkezésüket! Minden hely elkelt!