Választási sajtószeminárium Brüsszelben – online újságíróknak!

Az Európai Parlament központi sajtószolgálata és az EP Magyarországi Irodája sajtószemináriumot szervez az európai választási kampány utolsó szakaszának nyitányaként. A szemináriumra kizárólag online újságírók jelentkezhetnek (akár print média online felülete, akár csak online). 

A szemináriumra korlátozott számban tudnak fogadni jelentkezéseket.
Jelentkezési határidő: 2019. március 15. éjfél
A jelentkezéshez a csatolt adatlapot kell kitöltve a Tájékoztatási Iroda részére (epbudapest@europarl.europa.eu) visszaküldeni egy igazolványképpel (JPG formátum, maximum 100kb méretű fájl).
Az e-mail tárgyaként kérjük, adja meg: „Részvétel az április 8-10-i sajtószemináriumon”. Kérjük, hogy az adatlapon tüntesse fel a szeminárium témájával kapcsolatos szakmai tapasztalatát és motivációját!

Adatlap és további információk (frissül)

A meghívás kettő éjszakára szól. Az utazást és a szállást az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája biztosítja a résztvevők számára!

Kiutazás: 2019. április 8., 12:00
Visszautazás: 2019. április 10., 20:50

Már leadott és befogadott jelentkezések esetén névváltoztatást nem áll módunkban elfogadni szervezéstechnikai okok miatt!

Programelemek: kampányfilm – exkluzív bemutatása, Eurobarometer – a választások előtti utolsó – embargós ismertetője, jogalkotási dossziék állása, briefing az EP szóvivői irodájának képviselőivel, EE19 – legfrissebb hírek, 27 tagállam kampány-önkéntesei, találkozó magyar sajtós munkatársakkal, stb.

Részvételi feltételek

  • érvényes sajtóigazolvány, vagy
  • szerkesztőségi igazolás, amely igazolja, hogy a jelentkező az adott médiumnál újságíróként/riporterként dolgozik.
  • angol nyelvtudás (a szeminárium angol nyelven zajlik, ezért az angol nyelvtudás szükséges a részvételhez, angol, francia és német szinkrontolmácsolás biztosított).

A beérkezett igényeket az Iroda a releváns szakmai tapasztalatok, motiváció és a szakmai tervek alapján bírálja el a jelentkezési határidő lezárulta után, és e-mailben értesíti a jelentkezőt.

Kapcsolat:
PÁLFY Katalin
Európai Parlament
Magyarországi Kapcsolattartó Irodája
Sajtóattasé

Önnek ajánljuk