A Danavox-H Kft. kedvezményes ajánlata MÚOSZ-tagoknak

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Danavox-H Kft. egyedi, kizárólagos ajánlatot tesz a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, tagjai részére hallásgondozási szolgáltatásra és hallásjavító készülékkel történő ellátásra.
Danavox-H Kft. piacvezető a kiváló hallásjavító eszközök forgalmazásában Magyarországon. Hallásgondozó szalonunkban teljes körű ellátást nyújtunk a hallásvizsgálattól a hallókészülék legyártásáig. Az általunk forgalmazott prémium minőségű ReSound készülékek minőségi javulást eredményeznek a halláskárosultak életében.
Amennyiben egy pár Verso vagy Alera (TB által támogatott) hallásjavító készüléket vásárol szalonunkban, abban az esetben díj- és költségmentesen választhat egy, a készülékkel kommunikáló, csúcstechnológiás vezeték nélküli rendszert.
Verso és Alera készülékcsalád típusairól illetve a hozzájuk csatlakoztatható, és jelen ajánlat keretében ingyen választható Uniteegységekről bővebb információt honlapunkról kaphat a www.danavox.hucímen.A TB által nem támogatott, párban vásárolt csúcsminőségű LINX2 és ENZO típusú készülékek árából az érvényes MÚOSZ igazolvány felmutatása esetén 15% kedvezményt biztosítunk!

3911

Miért érdemes élnie ajánlatunkkal?

– Nincsenek rejtett költségek! Nálunk csak a készülékért kell fizetnie, minden egyéb szolgáltatásunk ingyenes az Ön részére!
– Prémium minőségű hallásjavító készülékhez juthat!
– Készülékeinkre 3 év garanciát vállalunk!
– 60 db ajándék energiaforrás első vásárláskor!
– Ingyenes tisztítást biztosítunk a teljes kihordási időre!

Kedvezményeinket csak és kizárólag a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tagjai vehetik igénybe! 

Ha Ön úgy érzi hogy hallásával probléma van, vagy lecserélné meglévő készülékét, jelezze felénk az alábbi elérhetőségek egyikén!

Danavox Hallásgondozó Szalon
1073 Budapest, Kertész utca 37.
+36 1 2680182
danavox@danavox.hu

Forrás: Danavox Hallásgondozó Szalon